Shqiperime nga Traboini

Në këtë blog, pjesë e Antologjisë Virtuale Traboini, do të gjeni poezi-shqipërime nga autorë të huaj pa patur pretendimin e një profesionisti në këtë fushë, thjeshtë nga pelqimet dhe dëshira për ti patur në një blog. Pjesërisht janë botuar në gazetën "Egnatia", Athinë 1993-1995 dhe të tjerat shqipëruara nëpër vite. Nuk lejohet marrja dhe botimi i tyre në shtypin e shkruar apo elektronik pa lejen e shqipëruesit. Për më tepër informacion jeni të ftuar të vizitoni Blog Portalin tonë duke shtypur linkun Copyright.
Copyright © Traboini 2014

BLOG-PORTAL